Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Neee értsd félre!

2019. január 31. - Molnár Csanád

Sokan, sokféleképpen közlik velünk a mondanivalójukat, amik vagy igazak vagy kevésbé...

A legnagyobb baj nem mindig az, hogy színezettek, hanem az, hogy mi magunk is olyanra festjük az egészet, hogy az megfeleljen az álmunknak, hogy beleilljen abba a képbe, amelyiknek mi csináltuk a keretét.

Nem biztos, hogy egy ismerkedés kezdeti szakaszában azért kiemelten kedves egy ember mert szerelmes vagy mert full komolyak a szándékai!

Tanuld meg olvasni, értelmezni a jeleket és értékelni a tényeket!

Ne értsd félre, ne láss, de ne is keress benne többet annál mint ami valójában!

Egyszerűen csak kedves, ami természetesen imponáló, főleg ha sokáig csak az ellenkezőjével találkoztunk, de akkor sem kell a karjaiba omlani, mert végre egy rendes és illedelmes emberrel sodort össze a sors!

Kedvesnek tartjuk, mert pont az mondja,amit már régóta hallani akarunk, amire éhezünk és pont úgy ahogy vágytunk rá de, ne értsük félre!

Túl hamar ne vonjunk le semmiféle következtetést senkiről és semmiről!

Várjuk ki, amíg megismerjük, amíg többet tudunk róla!

Ez csak az ismerkedés eleje...

  Nem csak egy kapcsolat elején érthetjük félre egymást, hanem annak teljes időtartama alatt, sőt egy szakítás folyamán vagy azután is lehetnek félreértésre okot adó dolgok, amiket hajlamosak vagyunk a magunk tetszése szerint értelmezni. Főleg akkor, ha nem mi, hanem a másik fél volt a kezdeményező vagy esetleg ő volt az aki félrelépett, rosszabb esetben úgy tűnt el mint a szürke szamár a ködben.

Hiszen szeretjük...még akkor is ha megcsalt...bízunk benne és a folytatásban, akkor is ha nem szolgál rá a legkisebb mértékben sem...reménykedünk, hogy véget ér a rossz álom.

Persze nem ér véget, nem ébredünk fel belőle, hiszen mindez megtörtént, nem csak álmodtuk.

Ekkor ha az, aki elhagyott, megcsalt bennünket, bármennyire is mondja, hogy így szeretlek, úgy szeretlek, ne igaz, nem szabad sem elhinni, sem félreérteni, mert ha igaz lenne, akkor SOHA nem keresett volna mást a vágyai megvalósítására!

Hagyatkozzunk a tényekre, amik a napnál is világosabban jelzik valakinek a szándékait!

De ha esetleg úgy hagytak el bennünket, hogy tulajdonképpeni szakításra nem is került sor, csak egyszerűen lelépett valaki, azt sem azért tette mert szeret vagy mert később vissza szeretné állítani azt a kapcsolatot, amiből sunyin kilépett.

Ne értsd félre, nem szeret, mert elhagyott, ott hagyott, kilépett a te életedből és belépett máséba. Nem azért nem szakított mert vissza akar térni, hanem csak azért, hogy megőrjítsen téged a vágy, hogy belebolondulj a bizonytalanságba, hogy akard minden erőddel őt és azt, amit csak te remélsz és látsz bele abba a kapcsolatba, ami gyakorlatilag már nincs is!

Ne értsd félre!

Ő csak készenlétben tart téged, hogy ha ott ahova ment, nem jönnének be a számításai, akkor legyen kihez fordulni, legyen aki várja, legyen aki újra dicsőíti és nagynak látja és maga fölé emeli, értékeli!

Ne értsd félre!

Tedd félre a szívedet, hallgass az eszedre, ami okosan azt súgja, hogy ha újra esélyt adsz, akkor újra beleszel csapva és ott leszel hagyva az első adandó alkalommal. Mert aki egyszer már megtudott csalni, aki egyszer már  a háttérbe tudott téged tenni, az megteszi majd újra, ha lesz rá lehetősége! Nem érsz neki annyit, hogy ne tegye meg, hogy te és csak te legyél az első!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr7614599074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása