Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Boldog akarsz lenni? Hát legyél!

2020. május 06. - Molnár Csanád

Volt már olyan, hogy azon gondolkoztál, boldog szeretnél lenni?

Volt már olyan, hogy szorított a cipő, vagy kicsi volt a megvásárolt ruha?

Volt már olyan, hogy a munkahelyedre gyomorgörccsel mentél?

Volt már olyan, hogy nem érezted jól magad a párod mellett, sőt egyenesen az agyadra ment minden tettével, vagy a viselkedésével?

Volt már, hogy vettél egy ígéretesnek tűnő könyvet, olvastad becsülettel, de unalmas volt és legszívesebben becsuktad volna, vagy kivágtad volna az ablakon?

 

Ha ezek közül bármelyikre, vagy többre, esetleg mindre igen a válaszod, akkor nem kerülheted el, változtatnod kell a körülötted lévő dolgokon, helyeken, embereken!

Ha boldog akarsz lenni, nincs más dolgod, csak legyél az!

Ha szorít a cipő, vedd le és cseréld le kényelmesebbre! Ha nem teszed, akkor te fogsz alkalmazkodni, akkor a cipő fog téged hordani és nem fordítva. Ha szűk a ruha, maradhat rajtad, de csak behúzott hassal fog rajtad jól mutatni, egyszerű, vegyél nagyobbat! Le is fogyhatsz, hogy kényelmesen beleférj, de akkor ismét te idomulsz.

Ha idegesen, feszülten mész dolgozni, akkor munkahelyet kell váltanod! Maradhatsz is, elviselheted, de akkor te leszel az, aki ideges, feszült marad és egy idő után csak a stressz lesz az, amiben részesülsz.

Ha párod, társad, élet vagy házas társad elviselhetetlen, akkor csak azt teheted magad érdekében, hogy ott hagyod! Egy eskü, egy ígéret sem tarthat örökké, ha az a te egészséged kárára tartható csak meg!

Ne maradj megszokásból, ne viseld kényszerből, ne tartsd meg ha nem jó, ha kicsi, ha idegesít!

Csak legyél boldog!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr6315665480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása