Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Szeresd önmagad, hogy szerethess, és szerethessenek!

2020. december 02. - Molnár Csanád

Mindenki tudja, hogy nem figyelemfelkeltőnek, hanem figyelem megtartónak kell lenni ahhoz, hogy valaki mellettünk maradjon. Ezt úgy lehet megőrizni, hogy szeretjük magunkat.

Ez abban nyilvánul meg, hogy odafigyelünk magunkra, testi-lelki egészségünket megőrizzük, vigyázzuk, óvjuk az értékeinket, becses kincsként kezeljük a helyes szinten tartott önbecsülésünket.

Maradj önmagad mindvégig, hogy szerethető legyél! Ha ez valakinek probléma, az nem a te bajod, az nem téged szeret, nem téged akar, hanem csak egy általa megálmodott, hamis ideált.

Szeresd önmagad, így azonnal felvértezted magad olyan védelemmel, ami megóv az esetleges lelki sérülésektől, segít kilábalni valamilyen kellemetlen helyzetből.

Nyugodtan szeretheted magad, ezt senki nem tilthatja meg neked! Nem leszel sem egoista, sem öntörvényű, sem antiszociális, hanem ezek helyett egy olyan ember, aki tisztában van önmaga valós értékével, ez pedig nem lehet baj, legalábbis nem neked.

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr816315814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása