Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Könnyen jött, könnyen megy

2020. január 27. - Molnár Csanád

Sokan vannak, vagy voltak úgy az életünk során, hogy hosszabb ideig egyedül éltek, akár évek is teltek el úgy, hogy egyszer sem kerültek semmiféle módon kapcsolatba senkivel.

Ők a böjtnek köszönhetően mohók, nem akarják sem elveszíteni, sem elengedni a lehetőséget, ami kínálkozik.

Ki vannak éhezve egy ölelésre, egy csókra, egy érintésre, és mindenre, amit jó esetben megkapnak egy olyan embertől, akit szeretnek.

Nem csak a szexhiány miatt van ilyenkor kiéhezve az ember -bár az is nagyon tud hiányozni-, de annak a hiányát idővel meg lehet szokni.

A nagyobb baj az, hogy ilyenkor nagy fokú szeretet éhség van.

Őrülten vágyik arra, hogy legyen már végre valaki, akire számíthat, akivel örülhetnek egymásnak.

Ha egy olyan ember kerül elénk, akinek sokáig, akár évekig nem volt senkije, akkor legyünk óvatosak, legyünk az eszünknél, mert az ő helyzete miatt minket túl jónak, túl nagynak láthat, az ő szemében túl tökéletesek lehetünk.

Ha hagyjuk, akkor olyan gyorsan mehetnek, repülhetnek az események, ami normális esetben nem történne meg.

Mivel ő ki van éhezve, így tuti, hogy hamar akar majd ágyba bújni és gyorsan szeretne érzelmeket is a kapcsolatba.

Ha nem ismerjük az előéletét, akkor könnyen azt hihetjük, hogy ő bizony csak egy könnyű vérű nőcske, vagy ha férfi, akkor puncibubus, aki mást sem akar, csak minél gyorsabban szexelni egyet.

Mivel szinte semmit sem tettünk se érte, se a kapcsolatért és már magunkévá is tehettük, így nem fogjuk túl nagy becsben tartani, mert alig kellett energiát belefektetni , még meghódítani sem kellett.

Azt hihetjük, hogy könnyen jött, akkor könnyen is megy.

Ezért nem jó se titkolózni a korábbi életünkről, nem helyes elhallgatni, nem szabad szégyelni azt sem, ha felnőtt korunk ellenére nem volt testi örömünk évek óta.

Ha nem hozzuk a párunk tudomására, hogy mi a helyzet, akkor ő nem fog rólunk semmit sem tudni és nem fogja azt sem tudni, hogy mi a helyes sebesség.

Ha nem tartjuk féken a vágyainkat, és ki akarjuk használni, hogy végre egy valamire való ember került az utunkba, akkor ne felejtsük el elmondani neki, hogy miként álljon hozzánk!

Mindenki jobban jár ha nem titokfelhőbe burkolva kezdünk bele egy kapcsolatba!

Akinek nem volt sokáig partnere, az azért, hogy ne gondoljanak róla semmi olyat, ami nem igaz.

Aki viszont nincs annyira kiéhezve, az azért, hogy ismerje a másik felet annyira, hogy tudja a helyes "bánásmódot".

Annak kell több eszének lennie, aki tud higgadt maradni, mert aki ki van éhezve, az könnyen kapható, könnyen félrevezethető, de ha nem tudjuk róla azt, amit kellene, akkor könnyen félreértelmezhető is, ami miatt azt hihetjük róla, hogy ha ilyen könnyen jött, akkor könnyen is megy.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr6315431142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása