Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Ha tetszeni akarsz valakinek, tedd magad vonzóvá!

2020. január 13. - Molnár Csanád

Sokan élnek úgy, hogy voltak korábban is kapcsolatai, esetleg házasságban is éltek, de a sors úgy alakította, hogy azok nem valósították meg az álmaikat, így egyedülállóként élnek.

Nincs azzal semmi baj, hogy valaki kilép egy elégtelen párkapcsolatból, vagy elválik, hiszen ha nem vagyunk benne boldogok, nincs miért maradnunk. Illetve egy ideig maradhatunk, vagy maradnunk kell, de hosszú távon nem mondhatunk le magunkról, és nem tehetjük örökre háttérbe magunkat és a boldogságunkat.

Mindenkit megvisel egy rossz kapcsolat, és maga az el és leválás is.

Ha rossz volt, és csak boldogtalanságot hozott, akkor is elmúlt, vége van.

Ne kövessük el azt a hibát, hogy a lelkünkben életben tartjuk.

Ezt úgy is megtehetjük, hogy nem akarjuk a régit felmelegíteni, vagy újra kezdeni, mégis kitölti a napjainkat, mert panaszkodunk a korábbi illetőre.

Ne panaszkodjunk, ne sírjunk a korábbi partnereinkre és azok miatt, akik valamilyen formában, akarva vagy akaratlanul megkeserítették az életünk egy bizonyos szakaszát.

Ha újra akarod kezdeni az életed, akkor a korábbi epizódot le kell zárni, azt a könyvet, ami arról szólt be kell csukni.

Ha nem teszed meg, akkor nem vagy alkalmas új kapcsolatra, mert a réginek a rabja vagy, amit te magad tartasz életben. Akkor tetted túl magad, ha semmiféle érzelmi állapotba nem kerülsz ha eszedbe jut, tehát teljes mértékben semleges vagy.

Ha tetszeni akarsz valakinek, tedd magad vonzóvá!

Ezt úgy érheted el, hogy összeszeded vagy összerakod magad és a múltadtól függetlenül a lehetőségeidet maximálisan kihasználva teljes értékű életet élsz, attól függetlenül, hogy van-e valakid, vagy nincs!

Ne keseregj, ne járj lehorgasztott fejjel, ne lógasd az orrod!

Emeld fel a fejed, legyél büszke, legyen tartásod (szó szerint), legyél nőies, vagy éppen férfias, ki-ki hova tartozik!

Egyáltalán nem vonzó, sőt visszataszító egy olyan ember, aki a beszélgetések során nem mond semmi mást, csak azt, hogy milyen szemét volt a korábbi partnere, vagy mekkora k...a volt a felesége, hogy félrelépett!

Ne őt ítéld el, ez felesleges idő és energia pocsékolás!

Ez helyett foglalkozz inkább magaddal, tedd magad vonzóvá!

Mosolyogj akkor is ha nincs rá okod, legyen kacér, kihívó a pillantásod, tedd oda magad, élj szívből, élj szenvedéllyel!

Az vonzó, aki magabiztos, aki nem a múltban él és arra panaszkodik, hanem itt él a mában, mégpedig úgy, hogy lehet rá jövőt építeni!

A könny nem vonzó, csak sajnálatot, együttérzést válthat ki.

A sugárzó tekintet viszont magával ragad és foglyul ejt.

A lefittyedő száj sem fog senkit elragadtatni, viszont egy mosoly láttán mindenkinek mosolyogni támad kedve.

Legyél vidám, ez a legvonzóbb tulajdonság!

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr6315407594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása