Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Csak akkor vágj bele, ha ismered magad!

2018. október 18. - Molnár Csanád

Sokan élik egyedül az életüket és közülük sokan vannak, akik valamilyen formában magukhoz illő partnert keresnek.

Nem mindegy, hogy milyen állapotban kezdünk ebbe bele, sőt nagyon fontos, hogy csak akkor fogjunk hozzá, ha magunkkal jó barátságban, a vágyainkkal és a lehetőségeinkkel is tisztában vagyunk!

Ne akarjunk úgy párkapcsolatot, de lehetőleg semmilyen kapcsolatot kialakítani, ha még mindig az előző kapcsolat emlékei azok, amik kitöltik az életünket, vagy ha nem tisztáztuk magunkkal, hogy milyen kapcsolatot engedhetünk meg magunknak.

Teljes mértékben meg kell ismerni magunkat, hogy tisztán tudjuk, hogy milyen ember az, akivel jól és felszabadultan tudjuk magunkat érezni!

Hiába a vonzerő, hiába epekedünk valaki után, ha nem tudjuk vagy nehezen kivitelezhető a kapcsolat fenntartása, értem ezalatt, hogy pld 100 km-re lakik, ne is kezdjünk bele, ha ez gondot okozhat és ha nem elég hetente találkozni vele!

Amíg úgy érezzük, hogy támaszkodni szeretnénk valakire vagy, hogy átvegye a terhünket, addig is tilos más életébe belépni, mert akkor abból nem könnyed lépkedés lesz, hanem durva taposás, amivel csak azt érjük el, hogy ő már az elején menekülőre fogja és nem enged közelebb magához!

Amíg nem ismerjük meg magunkat, amíg egy idegen az, aki visszanéz a tükörből addig hiába minden próbálkozás, mert ha nekünk nem megy, akkor másnak sem fog sikerülni, hogy megismerjen bennünket...

Fel kell kutatni azt, ami boldoggá tesz, hogy ezt más is megláthassa, hogy tisztában legyen azzal, hogy mivel tud örömet okozni!

Ha csak egy csukott könyvvel találja magát szemben, amikor a keze ügyébe kerülünk, akkor ő csak lapozgat összevissza és rettentő nagy energia veszteségek árán jut el oda, hogy bármit meg tudjon rólunk.

Spóroljunk meg neki azzal időt, hogy kinyitjuk neki magunkat és ne kelljen kérdezz-felelek játékkal ismerkedni!

Ha ismered magad, akkor nagyon jól tudod, hogy milyen kapcsolat az, ami neked épp megfelelő, tökéletesen tisztában vagy vele, hogy te mennyi energiát tudsz belefektetni és, hogy mit tudsz felmutatni, mennyit tudsz adni.

Egy párkapcsolat megalapítását mindig magaddal kell kezdeni, mindig te vagy az első, akinek megfelelőnek kell lenni, nem neki, nem másnak, hanem egy kapcsolatnak!

Csak akkor vágj bele, ha ismered magad, ha tisztában vagy azzal, hogy neked milyen kapcsolat az, ami teljes mértékben kielégítő!

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr8414309035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása