Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Ismerkedés-szeretet-szerelem-szex...vagy fordítva, esetleg össze-vissza?

2018. szeptember 21. - Molnár Csanád

Minden párkapcsolat olyan lesz, amilyenre mi ketten elkészítjük, ezért fontos odafigyelni, hogy a hozzávalókat, hogy és milyen sorrendben tesszük bele.

Alapesetben meglátjuk, megszólítjuk, írunk neki, hogy tudassuk vele, hogy a világon vagyunk és, hogy kifejezzük a tetszésünket.

Ezután vagy szimpatikusak vagyunk neki vagy nem...

Azt veszem figyelembe, hogy igen, ezért ott folytatódik, hogy elkezdünk ismerkedni, beszélgetni, egymásról információkat begyűjteni, ami ahhoz kell, hogy kialakuljon valamilyen vélemény a másikról, ami vagy pozitív vagy negatív. Ha az ember tetszik nekünk és jó véleménnyel vagyunk róla, akkor jön az, hogy elkezdjük megkedvelni, esetleg megszeretni.

Ha pedig kedveljük, szeretjük, akkor érezhetünk igazi vágyat, olyat, ami csak neki szól, csak neki irányul, ekkor már nem csak szexet akarunk valakivel, hanem vele szeretnénk egyesülni, vele akarjuk megállítani az időt.

Persze itt nem ér véget a történet, ez még mindig a kezdetnek a vége, innen indul a valódi élet, itt kezdődik csak az, ami szerelem.

Szerintem fontos a sorrend, mert ha felcseréljük, esetleg türelmetlenségünkből fakadóan összekeverjük a belevalókat, akkor a kapcsolatunk is pont olyan lesz, ahogy azt mi csináltuk.

Kell és jó is a szex, de nem mindegy, hogy arra mikor kerítünk először sort, ha túl korán ejtjük meg, akkor nem ismerjük még az illetőt, és nem is rá vágyunk igazából, hanem kizárólag a szex miatt bújunk ágyba, ami nem baj, de akkor ne csodálkozzunk, ha lefagy a rendszer és megakad az ismeretség.

Ha túl korán adja meg magát a hölgy, akkor egy kicsit kudarc a férfinak, hiszen ő még nem lehetett az, aki kiváltotta a vonzalmat, mert még semmi olyat nem tett, ami az irányában vágyat ébresztett volna, amivel kiérdemelte volna.

Ha előbb szex és utána ismerkedés, az nem igazán jó, mert akkor előbb szedjük le a gyümölcsöt, és csak aztán ültetjük el a fát...

Természetesen vannak kivételek, amik talán arra jók mint mindig, erősítik a szabályt.

Ha össze-vissza indulunk el egy emberrel egy irányba, akkor a kapcsolatunk is úgy fog alakulni, ahogy belevágtunk, se ilyen nem lesz, se olyan...

Valódi megismerésre nem fog sor kerülni, valódi szeretet nem fog kialakulni, a szerelem nem fog beérni, mert se idő, se mód, se alkalom nem lesz rá, hogy az megszülethessen.

Telet csinálunk tavasz után, nyarat az ősz helyett, tavasz jön ősz után, és ősz lesz a tavaszból...

Egy gyümölcs sem bírja a szélsőségeket, így a párkapcsolat is tönkre megy, vagy ki sem alakul, ha Hűbele Balázs módján indítjuk...

Tartsuk be a sorrendet, ha párkapcsolatot szeretnénk!

Keverjük össze, cseréljük fel a hozzávalókat úgy, ahogy tetszik, de akkor ne lepődjünk meg ha nem ideálisra sikeredik!

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr914253291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása