Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

A párkapcsolat nem szappanopera, nem csak az első és utolsó rész a fontos!

2018. június 16. - Molnár Csanád

Egy párkapcsolat nem attól lesz jó, szép, boldogító, örömteli, hogy mi történik az elején és mi a végén.

A fontos dolgok ezek közben történnek.

A köztes epizódok azok amiknek pozitív értelemben felejthetetlennek kell lenniük ahhoz, hogy örömteli legyen minden benne lévő félnek!

Töltsük meg élettel, adjunk annyi és olyan szeretetet amennyi és amilyen pont kell és se nem terhes, se nem kényszer szülte!

Ne csak a kezdetekben tegyünk meg mindent, ne csak akkor legyünk jópofák és tettre készek, amikor el szeretnénk varázsolni a másikat!

Ne csak akkor tegyünk érte amikor újdonság, ne csak akkor tegyük a szépet, ha akarunk valamit!

Szeretni közben kell és lehet.

Az első rész még csak érdekes...az utolsó rész, az már az emlékezésé.

Az első részek csak bevezetői, megalapozói lehetnek egy olyan történetnek, aminek ketten vagyunk az írói, rendezői és egyben a főszerepkői is.

Az elején még csak tervezzük, megírjuk a forgatókönyvet...jó esetben a köztes epizódokban együtt eljátsszuk, megéljük mindazt amit terveztünk és amivel boldoggá tesszük egymást.

Ha nem töltjük meg élettel, akkor üres marad és nem lesz semmi, ami miatt végig élnénk a végtelen történetet.

Ha nem akkor, és nem úgy szeretjük, amikor és ahogy jó, akkor ideje korán búcsút mondhatunk egymásnak és csak egy minisorozat lesz az amiben részünk lehet...

Ha az első részekben jól tervezünk, de az utána jövő részekben mégsem történik semmi érdemleges, akkor csak üres ígéretek lesznek a tettek helyett és hamar a végére érünk a történetnek.

Ne szappanopera legyen a párkapcsolatunk!

Mindennek az első és utolsó rész között kell történnie, mindennek meg kell történnie, amitől boldognak érezzük magunkat a másik főszereplővel!

Ha csak az első és az utolsó rész lett érdekes, akkor ami közötte volt, az érdektelen, unalmas, nem emlékezetes, nem felejthetetlen...

Ha pedig unalmas, akkor vagy kilép idő előtt a másik, vagy mi unjuk meg, és gyorsan odatekerünk, ahol már nincs más csak a befejezés, ami nem happy end..

Ne csak az első és az utolsó rész legyen az, ami megmarad az emlékeinkben!

Ami közte van, az legyen izgalmas, felejthetetlen, felkapó, szárnyaló, önfeledt és örömteli!

A párkapcsolat nem szappanopera, nem csak az első és utolsó rész a fontos.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr8314010768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása