Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Rossz fiú a rossz fiú?

2017. december 27. - Molnár Csanád

Mindenki tudja melyik kategória mit jelent és kiket takar...

Mélyre,az ösztönök legelejére kellene ahhoz ásni,hogy magyarázatot találjunk arra,hogy miért a rossz fiúk,

-akik nem rosszak- azok akik sikeresek a nőknél.

Azok akiket ebbe a kategóriába sorolnak csak azok tele vannak energiával,hegymászók,élsportolók,harcosok,esetleg szürke hétköznapok hősei...dúl bennük a tesztoszteron,tehát Férfiak a szó legszorosabb értelmében.

Éppen ezért vonzóak a női nem szemében mert sugározzák magukból azt ami egy nőnek tetsző és vonzó lehet...

Abszolút férfienergia,férfierő az amit érezni lehet a jelenlétükben.

Mi kellhet egy nőnek?
Biztonság fizikai,erkölcsi és anyagi téren is!
Anyagin nem konkrétan a pénz mennyiségét értem,hanem az anyagi tehát materiális javak előteremtésére való alkalmasságot...

Mindig is kellett egy család alapításához,hát még a fenntartásához az,hogy erős legyen a család feje,legyen tudása annak életben tartásához,legyen erkölcse annak összetartásához.

Így tehát nincs semmi megvetendő abban,ha a mai modern világban a nőknek szimpatikus egy olyan férfi akinek teljesen rendezettek az anyagi körülményei vagy vastagabb a pénztárcája az átlagnál.

Régen ház,birtok,termőföld,jószágok száma jelentette ugyanezt,most más,de az értékek is mások...

De nem a bankszámla az ami vonzza az illetőt,hanem az aki ezt előteremti és ahogy megvalósítja.

Erősen,célratörően,céltudatosan,hittel,akarattal,meggyőződéssel...

Tehát mindent úgy csinál mint egy Férfi mindig is csinált, Használja a tudását,erejét és felülkerekedik a gyengébbeken...

Mellette nem unalmas,pezsgő az élet,sürög-forog,alkot,szervez,épít,hódít és győz.

Ugyan nem mindig fizikai hűség kíséri végig a kapcsolatait,de ennek ellenére kitart a céljai mellett és ez ami vonzóvá teszi. Sok esetben csapdába kerül a hölgy mellette mert élvezi ugyan mellette az életet,megkapja tőle azt ami nővé teszi,de ugyanakkor kevés is lehet neki a kapcsolat,mert azért mégiscsak rosszfiú,aki nem tud megállapodni,nem tud valaki mellett elköteleződni...

Ügyei,tervei,céljai nem mindig egyeznek a hölgyével akivel él,így sok esetben nem a párkapcsolat lesz az amit választ,hanem azt ami mellett már azelőtt elköteleződött mielőtt párkapcsolatot alakított volna ki...

Negatív tulajdonságai ellenére amik nem is biztos,hogy negatívak mégiscsak vonzó az az erő amiben rátalálnak a hölgyek,ezért sikere,sármja mindaddig megmarad amíg ő egy rossz fiú,amíg kitart,amíg elszánt,amíg következetes.

De ő is egy ember,csak más,csak megy mert mennie kell,harcol mert harcolnia kell,hódít mert hódítania kell,csábít mert azt érzi helyesnek.

Mindezt nem gonoszságból teszi csak éppen ő ilyen,ő nem családapa típus,őt nem lehet betörni,örök ifjúság jellemzi,örök életerő az ami körülveszi.

Nem rossz fiúk a rossz fiúk,ők azok a Férfiak akik hajdan csatába mentek,akik felfedezték az új kontinenseket,ők azok akik a nők szoknyája alól háborúkat robbantottak ki...és ugyanott megtalálták a világ igazságait.

Ők sem rosszabbak másnál,csak az ő igazságuk más mint azoknak akik az ő szemükben mások.

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr9313528433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása