Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Miért kell belevágnod? Azért, hogy megtudd mi vár RÁD!

2019. szeptember 30. - Molnár Csanád

Sokan élnek úgy az életükben, hogy nem érzik jól magukat a jelenlegi helyükön és mégsem váltanak, mégsem változtatnak, mégsem lépnek tovább...

Lehet ez a hely akár egy munkahely, de lehet párkapcsolat is.

Nem jó nekik, kihasználják, kizsigerelik őket, esetleg még lelkileg, legrosszabb esetben fizikailag is  bántalmazzák, mégis inkább választja a biztos rosszat, a bizonytalan, de akár szebb jövőt is biztosító másik lehetőség helyett.

Miért nem megy, miért nem lép?

Fél attól, hogy még rosszabb lesz, fél attól, hogy egyedül lesz.

Pedig csak egy elhatározás, egy nagy levegő vétel és egy lépés választja el attól, hogy megtudja azt, amit addig csak feltételez, amíg nincs ott és nem látja saját szemével, nem érzi saját bőrén.

Miért kell belevágnod, miért kell elindulnod, miért kell továbblépned?

Azért, hogy élj a lehetőségeiddel, és azért, hogy megtudd mi vár RÁD az út másik oldalán!

Lehet persze maradni, és kényelmesen beleülni a langyos pocsolyába, de és vállalni a biztos, de egyben rossz helyzetet is.

De bele is lehet vágni az ismeretlenbe, ami annyit jelent, hogy kinyílik a világ és megismered azt, ami addig csak feltételezés, amíg hátat nem fordítasz a jelenlegi életednek és el nem indulsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr7815184490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása