Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Túl sok teherrel nem lehet repülni (sem)

2019. augusztus 09. - Molnár Csanád

Az éltünk egy hőlégballonhoz is hasonlítható.

Hiszen ha felakarunk emelkedni akkor az felesleges súlyokkal terhelve vagy nehézkes lesz vagy nem is fog sikerülni.

Meg kell szabadulnunk a túlsúlytól, ki kell dobálnunk a kosárból a ballasztot, hogy szabadon repülhessünk és versenyre kelhessünk a madarakkal!

Történhettek a múltunkban persze olyan események, amik rányomják a bélyegüket az életünkre...de azt nem felejtsük el, hogy csak addig, amíg teret adunk, amíg helyet biztosítunk nekik a jelenünkben, vagy a jövőnkben!

Ha nem akarunk földhöz ragadt, egy helyben toporgó életet élni, akkor meg kell válnunk minden olyan régen történt esemény okozta negatív érzéstől, amik csak visszahúznak és akadályoznak bennünket abban, hogy könnyed és boldog életet éljünk!

A múlt nem ma van, nem holnap lesz, hanem már megtörtént, elmúlt, így semmi dolgunk vele, ideje elengedni, letenni, megszabadulni tőle!

Lehet repülni is, lehet a földön is maradni...

Te melyiket választod?

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr8315003026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása