Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Egyedül vagy? Semmi gond!!!

2019. július 31. - Molnár Csanád

Miért is kellene annak a sok embernek szomorkodnia, keseregnie, vagy bánatosnak lennie, akik egyedülálló státusszal rendelkeznek?

Semmi ok nincs arra, hogy valami miatt is panasz hagyja el a szájukat.

Hiszen egyedül is lehet sétálni,

egyedül is lehet kirándulni,

egyedül is lehet nyaralni,

egyedül is lehet sportolni,

egyedül is lehet bekuckózva, pléd alá bújva olvasni, filmet nézni,

egyedül is lehet, sőt kell boldogan élni!

Nyilván ezt azok nem értik, akik szinte soha nem éltek egyedül, vagy azok, akik egyik kapcsolatból ki, a másikba besétálnak mert el sem tudják képzelni milyen egyedül élni.

De aki már hosszabb ideje egyedül eszi a kenyerét, és ezt nem hátrányként értelmezi, azok értik, mert tudják, hogy egyedül is teljes értékű lehet az élet, és pont olyan tartalmasan, örömtelien, boldogan lehet élni mint párkapcsolatban.

Hiszen mit lehet máshogy, másként csinálni kapcsolatban élve mint egyedülállóként, mi az, ami miatt feladja az ember az egyedüllétet?

Csak egy dologért, a szeretetért, ami oda-vissza, egyforma arányban jön és megy.

Aki akár évek óta nem él párkapcsolatban, annak fel kell találnia magát, hogy minden nap, minden hétvége tartalmasan teljen és ne tűnjön magányosan, elvesztegetett időnek!

Semmi ok arra, hogy szomorú legyél, csak azért mert nincs társad!

Élvezd, szeresd az életed, örülj az állapotodnak és töltsd meg az életed olyan élményekkel, amik gazdagítanak és meglátod, eszedbe sem fog jutni az, hogy magányos vagy vagy szükséged legyen valakire, aki teljessé tenné azt az életet, amit neked, csak neked kell és lehet egésszé varázsolni!

Örülj, ha nincs senkid, és nyugodj bele a státuszodba, fogadd el így az életet!

De ne add fel, ne zárkózz be, ne örök egyedüllétre rendezkedj be, mert azzal kizárod a lehetőséget, hogy valaki, akit vonz a lényed teljessége, a közeledbe férkőzzön!

Legyél egyedül is egy egész, akinek az egészséges, nem társfüggő élete vonzó és irigylésre méltó lesz és fel fogod kelteni mások érdeklődését.

Egy napon pedig, bekopogtad az ajtódon egy olyan ember, aki szintén egyedül is teljes mértékben jól érzi magát, nem fog, nem akar rád akaszkodni, nem fog a terhedre lenni és ekkor értetek meg mindketten arra, hogy együtt legyetek és párkapcsolatban, de mégis szabadon maradva legyetek egymás boldog és önfeledt társai!

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr4814989006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása