Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Mindig "csak" szex és semmi beszélgetés...

2017. december 28. - Molnár Csanád

Kapcsolat és embere válogatja,hogy kinek milyen és mennyi a sok vagy kevés vagy éppen elég.

Felnőtt,érzelmileg érett ember már nem csak ágyast keres,nem csak egy darab húst ami kielégíti rátörő testi kívánalmait,nem egy nőt keres,aki fizikailag érintkezik vele de a lelke valahol messze jár,ott ahova csak ő jut el egyedül...

Aki érzelmileg megérett és nem éri be azzal amit egy ágyban el lehet érni az kevesli azt amikor csak a testek találkoznak. Annak kevés ha csak szex van...

Nem elég egy Férfinak az amikor a nő csak a karjait és a combjait tárja ki előtte,a Férfinak NŐ kell aki a lelkét is megnyitja előtte és nem fél eltitkolni azt ami-aki ő maga!

Nem akarja felcserélni a sorrendet test és lélek megismerésében.

A Férfi először a lelkébe az énjébe lesz szerelmes a Nőnek ha Nőként kezeli és nem csak egy vaginát lát benne,utána fogja megkívánni a testet és akar azzal is eggyé válni amikor már ismeri a gazdáját.

Sok nő elrontja a kapcsolatot már akkor amikor csak bontakozik,amikor még csak alapozás zajlik...

Elrontják mert egyrészt szerelemre,ölelésre vágynak,másrészt hibásan azt hiszik,hogy nekünk Férfiaknak imponáló az ha valaki gyorsan megadja magát...

Még szinte udvarolni,bókolni sem volt idő és máris az ágyban kötünk ki...

Előbb szex aztán a beszélgetés.

Aki már akkor felajánlkozik még mielőtt mi megkívántuk volna az a tudatalattinkban úgy lesz elkönyvelve,hogy ez gyors volt,még csak meg sem kellett erőltetnem magam...már megint egy könnyű nő...

A Férfi először arra vágyik,hogy megismerje a Nő gyengeségeit,erősségeit,előnyeit,hátrányait,nem a testet akarja megszerezni és birtokolni,mert tudja,hogy az másé,más használja.

Az a test ami vonzó,ami szép az egy Nő birtokában van,ő díszíti,ő ragyogtatja,egy Nő lakik benne.

Ha a bent lakó Nőhöz nem fér hozzá,mert nem engedik be vagy előbb a testet ajánlják föl akkor már nem fog úgy törekedni a mélységek megismerésére és felszínessé válhat majd a kapcsolat még akkor is ha később törekszenek azt elmélyíteni.

Jobb először együtt nagyokat sétálni,jobb először együtt éjszakába nyúlóan beszélgetni,jobb először a beszélgetésbe belemelegedni és jobb annak a lázától kipirulni mint egyből a szextől-szenvedélytől kimelegedni.

Amíg csak szexelünk és nem beszélgetünk addig semmi esély egymás megismerésére,addig csak a sötétben kotorászunk...

Nem vagyok szexellenes és semmi jónak az elrontója,de tudni kell,hogy mi az egészséges sorrend egy ismerkedésben.

Akinek persze olyan a beállítottsága,hogy előbb a testi örömök,aztán megismerkedés és esetleg szerelem,hát legyen olyan,nem vagyunk egyformák.

Egymás megismerése nem az erogén zónák kitapogatásánál kezdődik és nem is ott ér véget,hogy beengedi a nő a férfit a testébe!
A megismerés akkor kezdődik amikor egymásról,egymással beszélnek,tudnak már kérdezni,amikor tudnak egymásról titkokat,amikor ismerik egymás terveit,céljait.

A megismerés akkor kezdődik amikor kinyitják egymás előtt lelki kapujukat és nem egy vagina enged be egy hímtagot hanem egy NŐ magába fogadja FÉRFIT.

Mindaddig csak testek küzdenek egymással,egymás ellen amíg a lelkek nem találkoznak.

Amikor nem ismerjük csak a testét egy nőnek addig a csók íze is más,addig csak izgalom,addig csak egy meleg és selymes érintés a szánkon...

Amikor már megszereti az ember a NŐT akkor a csókja is más,akkor már egymással és egymásból lélegzünk,érezni a lelkét,érezni a másik fél mindenét amit belead abba a csókba.

Akkor már nem csak két nyálas húsdarab találkozik,hanem két ember összeolvadásának kezdetén állunk.

Ha már tudunk beszélgetni,akkor kezdjük megismerni egymást és akkor lehet arról beszélni,hogy két ember és nem két test akarja a másikat...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr6713530579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása