Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Aki szeret, az az áldozatkészségét bizonyítja

2020. április 22. - Molnár Csanád

Aki szeret valakit, az képes  önmagát is háttérbe helyezni, mert neki nem saját maga a legfontosabb hanem az, hogy a másikat örülni, mosolyogni lássa, hogy Őt boldognak tudhassa.

Szeretni valakit annyit jelent, hogy áldozatot hozunk. Őt helyezzük a rangsor első helyére, őt tartjuk mindennél és mindenkinél fontosabbnak.

Aki szeret, aki tud szeretni, az képes arra, hogy önzetlenül adjon, miközben ő maga a másik boldogságából táplálkozik.Ha valakit szeretünk akkor képesnek kell lennünk, és készen kell állnunk arra, hogy áldozatot hozzunk érte, túllépjünk önmagunkon, és megtegyük azt is, amit normális körülmények között nem jutna eszünkbe megtenni, még ha le is kell nyelnünk a békát azért, hogy a másikat boldoggá tegyük!

Szeretni veszélyes dolog is, mert könnyen áteshetünk a ló másik oldalára, és képesek vagyunk elfelejteni, hogy ketten vagyunk a csapatban. Vigyáznunk kell arra, hogy az áldozatkészségünk ne jelentse azt, hogy ez miatt áldozatokká váljunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr6915632494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása