Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Miért kerülik az erős nőket?

2018. február 26. - Molnár Csanád

Sok férfinak ijesztő ha egy erős nővel kerül kapcsolatba, így sokszor a lehető legrövidebb időn belül elmenekül vagy ha úgy jobban tetszik, inába száll a bátorsága...

Finomabban kifejezve nem ijesztő csak nehezen kezelhető az a nő, aki kiáll az igazáért, aki egyedül, támasz nélkül is boldog és teljes értékű életet él...sok férfi úgy érzi, hogy semmi keresni valója nincs egy ilyen nő mellett mert gyengébbnek érzi magát nála, veszélyben érzi a férfiasságának megélését...hiszen az erős nő nem úgy vágyik a férfira mint ahogyan azt sokan, helytelenül elvárják.

Egy erős nőnek megvannak a nézetei, megvannak az elvárásai, amiből nem fog engedni csak azért, hogy gyenge, esendő nő képét mutassa valakinek.

Egy erős nő igazi egyéniség, nem követ mindenféle divattrendet, nem hódol be őrült szokásoknak csak azért, hogy beilljen a sorba, inkább megmarad fekete báránynak.

Egy erős nő nem attól erős, hogy megközelíthetetlen (csak annak tűnik első látásra, még ismeretlenül) hanem megéli a nőiességét és van tartása, nem dől be olcsó pasis trükköknek.

Egy erős nő egyáltalán nem fél az intimitástól, ami nem a testi kontaktusra értendő, hanem arra, hogy nem fél önmaga feltárásától, megnyitásától.

Egy erős nőhöz nem a combjai között vezet az út.

Egy erős nő előtt nincsenek titkok, ő kiolvassa a szemünkből ha nem vagyunk őszinték.

Egy erős nő nem játszadozik, nem visel álarcokat, hanem adja saját magát minden erősségével és gyengeségével együtt.

Egy erős nőnek is vannak gyengeségei és azokat sem takargatja mások előtt, azokat büszkén felvállalja és megéli, de egyben törekszik azok kezelésére.

Egy erős nő az szenvedéllyel, szívvel él, teljes szívvel van benne a kapcsolatban de a szakítást is eleven tűzzel teszi.

Egy erős nő, nem attól erős, hogy csak annak tűnik vagy eljátssza...ő valóban rendíthetetlen.

Egy erős nőnek nehéz erősnek lennie mert önmagával harcba kerül amikor csak egy gyenge nő szeretne lenni.

Tudatossága közelharcba keveredik az érzéseivel szemben, néha fél, hogy kicsúszik a keze közül az irányítás amikor érzelmek kezdenek úrrá lenni rajta.

Egy erős nő jobban érzi magát a rózsaszín ködön kívül, ahol reálisabban láthatja a kapcsolatának a jövőjét vagy annak alapjait.

Egy erős nő feltételek nélkül szeret, ami azért lehet ijesztő valakinek mert attól fél, hogy nem tudja ugyanúgy viszonozni.

Egy erős nő egy kapcsolatban az erőt, összetartást és az irányítást is képviseli, de idővel bátran, szívesen átadja a párjának (sőt elvárja, hogy átvegyék tőle a kormányt) ha abban felfedezte azt aki képes még őt magát is képes helyes irányba terelgetni, de ehhez azért idő kell.

Egy erős nő az élő kritikusunk is, aki nem azért tesz szóvá bizonyos dolgokat, hogy a piszkálódásával az őrületbe kergessen minket csak azért szól mert szeretné elérni, hogy fejlődjünk, megérjünk.

Egy erős nő vonzza a gyámolatlan, esetleg hite hagyott embereket, mert benne válik megtalálni mindazt ami magukból hiányzik, tőle várják el, hogy támaszuk, istápolójuk legyen.

Egy erős nőnek viszont nem vonzó így el is kerüli az ilyen férfiakat.

Egy erős nőnek erős, igazi férfi jöhet csak számításba párkapcsolat terén akivel egyenrangú felek lehetnek.

Egy erős nő abban mutatja ki az erejét, hogy mer gyenge is lenni...de nem fogja azt sok szemtanú előtt megtenni, mert azért erősen félti a renoméját...de otthon és négyszemközt nm tartja vissza a könnyeit ha úgy érzi, hogy sírhatnékja támad.

Egy erős nő érzelmileg is fejlett, nem hisztivel éri el a céljait, azok helyett inkább saját maga valósítja meg azokat.

Egy erős nem fog támaszkodni a férfira, ő egyedül is képes mindent megcsinálni vagy megcsináltatni...ha úgy adódik kereket cseréltet, szobát rendez...

Egy erős nőtől nem megkérdezni kell, "hogy segíthetek-e valamiben?"...egy erős nőt kész tények elé kell állítani és akár meglepésként időpontot kérni a szerelőnél, vagy ha lehet akkor elvinni a kocsiját a gumishoz...vagy csináljuk, csináltassuk meg a leszakadt rolót...

Egy erős nő csak erős férfit tud férfiként kezelni és elfogadni.

Egy erős nő csak hiteles, kiszámítható férfit fogad el és enged be...

Nem kell félni az erős nőtől!

Nem rém ő vagy mumus.

Csak egy független, befolyásolhatatlan, abszolút egészséges önértékeléssel rendelkező és rendkívül tudatos nő.

Egy erős nő követendő példa sok másik nőnek, de a férfiak közül is kivívja az elismerés.

Egy erős nőt nem nevelni kell vagy betörni, őt csak szeretni kell és lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr9013699974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása