Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Ha csak panaszkodni tudsz...

2019. október 16. - Molnár Csanád

Ha jól sejtem, többen vagyunk azok, akik nem találták meg elsőre, vagy másodikra az igazit, így aktívan részesei lettünk azoknak, akik némi előélettel rendelkezve vágtunk bele új kapcsolatok létesítésébe.

Pár randi, pár jövő-menő ember után az ember már tud némi tapasztalatra szert tenni, ls nagyjából jól tudja, hogy mit lehet, kell, szabad elmondani a korábbi életünkről.

Ha mindent nem is, de azt biztosan tudom, hogy a legfontosabb az, hogy

NE PANASZKODJ

se a korábbi kapcsoltaidra se az exeidre!

Ha ezt teszed, akkor elköveted azt a hibát, hogy a jelened és a jövőd helyett csak a múltaddal és az abban részt vevő személyekkel foglalkozol, ami ugye nem vezet sehova.

Leragadsz egy korábbi állapotodban, amiből akkor tudsz szabadulni, ha leteszed a batyudat, minden vélt vagy valós sérelmed ott hagysz, ahol és, amikor történt, oda ahova való, a múltban!

Ha ezt a kötelező lépést megteszed, megkönnyebbülve fogsz tudni ismerkedni és rájössz, hogy sokkal "kapósabb" sokkal "sikeresebb" leszel mint akkor, amikor nem tettél mást, csak panaszkodtál a múltadról.

Mert hát kinek kell egy olyan ember, aki csak nyavalyogni tud?

Egy coachnak, vagy egy pszichológusnak mint potenciális ügyfél vagy ápolt...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr8515226640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása