Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Csak legyél optimista és már boldog is vagy!

2019. július 15. - Molnár Csanád

Mert mi is az optimizmus?

Derűlátás, meglátni a felhők felett a napot, bízni, hinni abban, hogy az élet szép és nem hagyni, hogy a borús idő a kedvünket szegje!

Legyél optimista, higgy abban, hogy jobb és szebb lesz az életed, sőt vedd észre, hogy már most is az!

Vannak hullámvölgyek szép számmal az életünkben, de azokból csak akkor lehet újra feljönni, ha hiszünk abban, hogy fel tudunk jutni oda, ahol jól fogjuk érezni magunkat!

Mosolyogj és az élet viszonozni fogja!

Lásd, halld meg, vedd észre azt a sok szépséget, csodát, ami ott van előtted, ami körülvesz téged, csak azért nem tudsz róluk, mert leszegett fejjel jársz!

A madarak akkor is énekelnek ha nem hallod, akkor is szép a táj ha nem látod, akkor is ott van előtted a boldogság, ha nem veszel róla tudomást!

Ne élj megkeseredetten, még akkor se ha sok epe keserűségű pirulát kellett lenyelned!

Köpd ki, ne törődj vele, fordítsd arcodat a nap felé és szeresd, élvezd a pillanatot!

Ha pedig esik, akkor annak örülj és szeresd azt is, amikor arcodba vág a szél és minden egyes esőcsepp olyan mintha tűkkel szurkálnának!

Csak vidáman, derűsen, optimistán szabad élni!

Az élet árnyoldalát csak fénnyel lehet legyőzni, az pedig nem más mint a jóba, szépbe vetett hit, ami pedig nem más mint az optimizmus!

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr3814948062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása