Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Csak képzeld el!

2018. november 30. - Molnár Csanád

   Sokan kerülhetünk életünk során olyan helyzetbe, hogy legszívesebben ott hagynánk az egészet, mert nem érezzük jól magunkat az adott, kapott helyen.

   Lehet ez egy félresikerült párkapcsolat, munkahely, vagy lakóhely.

Ha kibírható, akkor képesek vagyunk sokáig halogatni a változtatást, mert nem elég rossz csak éppen nem jó.

Van viszont, amikor minden nap, minden óra kész szenvedés és csak azt érezzük, hogy hiábavaló minden és soha nem fogunk egyről a kettőre jutni.

Ilyenkor kötelező váltani, helyet változtatni, mert csak energia és időpocsékolás mindaz, amit a régi fenntartására fordítunk!

De nem feltétlenül az a legjobb megoldás, hogy azonnal csomagolunk, nem gondolkodva fejjel rohanunk a falnak és ész nélkül belevágunk az ismeretlenbe, hiszen nem mindig lehet vagy szabad azonnal váltani.

Ki kell várni a legalkalmasabb időpontot, amit nekünk kell megérezni, hogy mikor jött el!

De addig sem ülhetünk ölbe tett kézzel, nem fog az ölünkbe hullani egy sült galamb sem!

Türelmet kell gyakorolnunk, hideg fejjel kell gondolkodnunk és tervezni azt, hogy milyen lesz majd az új életünk!

El kell képzelni azt, ami várhat ránk, bele kell élni magunkat az új de most még csak álomvilágba, meg kell szeretni már indulás előtt az új utunkat!

Egyelőre csak az utunkat, mert a célunk ismeretlen, csak azt tudjuk, hogy onnan menni kell ahol vagyunk! Az a lényeg, hogy haladjunk valamerre...

Azt mondják az okosok, hogy amit el tudunk képzelni, azt meg is tudjuk valósítani...én is osztom ezt a véleményt, mert, ha egy vágy fészket rak a fejünkben, akkor azért érdemes és tudunk is küzdeni és annak a megvalósításán dolgozni, ha pedig már teszünk érte, akkor rajtunk is múlik a folytatás.

Minden tettünk, ami nem ösztönös az először csak egy gondolat egy elképzelt választás, egy illúzió...a mi akaratunkon múlik, hogy marad-e annak, vagy valósággá válik és lesz-e belőle megvalósult álom...de legalábbis minden tőlünk telhetőt megteszünk érte.

Minden tettünk a képzeletünk szüleménye és az akaratunk választása.

Képzeld el, hogy milyen lehet nélküle, milyen lehet máshol, milyen lehet mással és máskor!

Jobb vagy rosszabb?! Csak ez a két lehetőség közül választhatsz, de ennél több nem is kell.

Ha nem jó ahol vagy, miért is kellene maradnod!?

Képzelj el egy szebbet, jobbat, boldogítóbbat és hagyd, hogy egyre jobban magával ragadjanak a vágyaid, hiszen azok a szíveddel egyező gondolatok!

Szeresd meg az érzést, keresd meg a módját, hogy életre keltsed!

Képzeld el!

Szeresd meg!

Keresd meg!

Valósítsd meg!

Rajtad áll vagy bukik az egésznek a sikere!

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr4114406030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása