Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

A helyed te biztosítod...

2020. szeptember 29. - Molnár Csanád

Mindenkinek annyi hely jut az életedben, amennyit hagysz, annyi esélye van, amennyit te biztosítasz neki. Legyen elfoglalt életed, legyen sok idődet el rabló munkahelyed, legyenek sok időt lefoglaló gyermekeid, de ha tényleg párkapcsolatot szeretnél létesíteni valakivel, akkor mindezek mellett, helyet, lehetőséget, ezzel együtt esélyt kell adnod neki, hogy elfoglalja, kihasználja, és élhessen vele.

Rajtad múlik, te döntesz, hogy kit, milyen mértékben engedsz, vonsz be az életedbe! Te azzal teszel meg mindent érte, és egy új kapcsolatért, hogy biztosítod az annak létrejöttéért és fenntartásáért szükséges feltételeket!

Ha te ezeket megtetted, akkor nem lehet okod panaszra, te mindent megtettél érte.

Az új jövevény feladata csak annyi, hogy ezeket milyen mértékben vonatkoztatja magára, és mennyire fogadja el a tálcán kínálkozó lehetőséget arra, hogy közelebb kerülhet hozzád. Ha valaki ezek után sem téged választ, vagy valamire panaszkodik, akkor egyszerűen nem ő az igazi, mert csak kifogásokat, olyan okokat keres a szakításra, akik mondva csináltak, és nem valódiak.

Mivel te nem vagy okolható ha véget ér egy ilyen emberrel a kapcsolatod, nyugodj meg, és örülj neki, hogy megszabadulsz tőle, és nem terheli tovább az életed!

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr9016221450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása