Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Ha hallod a szíved hangját...

2018. június 20. - Molnár Csanád

Ha hallod a szíved hangját, akkor nem merül fel benned kétely, nem bizonytalanodsz el.

Ha hallod a szíved hangját, akkor nem lesz nehéz megbíznod a társadban.

Ha hallod a szíved hangját, akkor nem nehéz feladat számodra mindaz, amit egy párkapcsolatban tenned kell, játszi könnyedséggel átugrasz minden akadályt.

Ha hallgatsz a szívedre, akkor lepattannak rólad azok, akik az idő folyamán próbálkoznak, csábítanak a jobbnál jobb ajánlataikkal.

Ha hallgatsz a szívedre, akkor el tudod tompítani az eszedet, nem görcsölsz egyfolytában a jövőn és az előttetek álló nehézségeken, hanem egyből a megoldásokat dolgozod ki.

Ha hallgatsz a szívedre, akkor nem hozol fel észérveket a szerelem ellen, nem józan ésszel fogod mérlegelni, hogy kell-e az az ember neked, aki csak a szerelmét adhatja.

Ha tudsz hallgatni a szívedre, akkor tudsz nemet mondani másoknak, mert tudod, hogy téged vár valaki, aki szintén a szíve hangját hallgatja.

Ha tudsz hallgatni a szívedre, akkor mindenki más háttérbe kerül, semmi sem lesz olyan fontos, mint az aki a szívedben lakik.

Ha tudsz hallgatni a szívedre, akkor eszedbe sem jut kihasználni, manipulálni, becsapni, átejteni, továbblépni rajta, megcsalni...

Ha meghallod a szíved hangját, akkor soha többé nem is akarod lehalkítani, mindig, mindenhol azt a dallamot akarod hallgatni, mert a legszebb és legboldogítóbb zene a lelkednek, amit nem csak hallasz, hanem érzel is...

Ha meghallod a szíved hangját, ő irányítja a lépéseid és arra a zenére táncolsz, aminek a szíved a zeneszerzője.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr3414055216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása