Lélekről,testről,szívről,emberről

Lélekről,testről,szívről,emberről

Rozsdásodó lovagok

2017. december 14. - Molnár Csanád

Hova tűntek,vannak-e még lovagok,úriemberek akiknek fontos az erény,a hit,a kitartás,a NŐ szeretete,elismerése,annak megtartása?

Eltűntek,kihaltak vagy csak bujdosnak,száműzetésben élnek az elfeledett páncélos hősök?

Elvesztek azok akik lovagias cselekedetükkel kivívják embertársaik tiszteletét,elvesztek azok akik nem pénzen veszik meg azt a címet amit rájuk lehet akasztani?

Elvesztek sz igazi értékeket képviselő Férfiak,akikből csak úgy sugárzik az erő?

Eltűntek a világ viharaiban vagy ott maradtak a csatamezőkön ahol vérbe fojtották őket és az általuk képviselt minden dolgot?

A transzszexualitás vagy a női emancipáció irtotta ki őket vagy ezek már csak következmények?

Hol és mikor halt ki az utolsó lovag vagy van még mindig olyan Férfi akinek fontosabb más segítése,előrejutása mint saját magának az érdekei?

Igenis vannak még ma is lovagok,nem elegen de vannak,köztünk élnek,álruhát öltve,mert ma nem divat az erény,nem divat az,hogy kitartunk hitünk és elveink mellett,nem divat Férfinak lenni,nem divat a monogámia,nem divat a kitartó udvarlás,nem divat a szerelem,nem divat vállalni a felelősséget a tetteinkért,döntéseinkért...

A mai világban ami kifordult önmagából,ahol felcserélődtek bizonyos nemi szerepek,nincs szükség lovagokra.

A mai világban a nő egyedül is eltartja magát,nincs szüksége férfira,pláne nem férjre...

A mai világban a nő egyedül is tud karriert építeni,előre jutni,nincs szüksége férfira...

A mai világban a nő is harcol az életben maradásért ugyanúgy mint a férfiak...

A mai nőre túl sok férfias szerep hárul amikhez ragyogóan alkalmazkodik és vesz minden akadályt,nincs szüksége férfira...

A mai nő kiválóan érvényesül az életben,simán megtankol,kereket cseréltet,felrakatja a téli gumit,megjavíttat bármit a lakásban,nem ciki szerelőt hívni,hiszen ő már nem szőke nő...

A mai nő nem gyenge nő,nem fehér cseléd, mivel ugyanúgy küzd mint a férfi,családot tart fenn és el,céget vezet akár egyedül is...

Mindezek hatására a mai nő elférfiasodik.

Nem tehet róla,de ellene igen.

A mai nőnek kell küzdeni,nem tud kiszállni a mókuskerékből,mert elvárják tőle,hogy hajtson ezerrel.

Sajnos sok esetben nem hagyja ott hagyni a munkahelyén a férfias álarcát amit ott viselni kell mert hazafelé és harcot vív,férfiasan cselekszik,bent ragad,szétnyomja az autó dudát a délutáni dugóban,ha épp nem állt be a forgalom,akkor autóversenyzőket meghazudtoló módon cikázik a sávok között,hazafelé bevásárol,siet,rohan,tesz-vesz,intézkedik...nem tudja letenni a férfias álarcot és úgy érkezik haza mint egy férfi,ki is van akadva mint egy férfi.

Nagyon nagy odafigyelést igényel,hogy meg tudja őrizni a nőies báját a mai nő.

Komoly harcot kell vívnia azért,hogy feladja,leadja a férfias szerepeket és átadja más kezébe. Ne mindet,maradjon neki is életcél,kihívás,de párat megoszthat velünk férfiakkal akiket nagyon is éltet az ha van dolgunk,van fizikai munkánk,van feladatunk amit a Nőtől kaptunk.

Azzal is tudjuk bizonyítani szeretetünket,hogy felrakjuk,kifúrjuk,felépítjük,összevágjuk,bekészítjük,megcsináljuk.

Kedves mai nők!
Ne hagyjatok minket régimódi lovagokat feladat nélkül,ne csak szombat estékre vegyetek le a polcról,keressetek,kérjetek meg minket!

Ne hagyjátok,hogy a páncélunkat megegye a rozsda,hagyjátok,hogy viseljük azt a lovagi ruhát amit számunkra olyan nagy dicsőség felölten és csillogni-villogni benne nektek.

Hagyjátok,hogy a kardot mi hordhassuk,ne oldjatok meg mindent magatok,még akkor sem ha esetenként jobb lesz mint amikor mi csináljuk!

Hagyjatok nekünk feladatot,célt,motivációt!

Hagyjátok meg nekünk a lovag,a gentleman szerepét!

Játszátok el a kedvünkért,hogy szükség van ránk régimódi lovagokra!

Játszátok el addig amíg az utolsó is tényleg ki nem hal,el nem tűnik,vagy a páncélját fel nem falja az idő és már nem lesz mit felvenni,nem lesz miben tündökölni,nem lesz miben harcolni!

Hozzátok le nekünk a rozsdás vasainkat a padlásról ahova eldugtátok előlünk,mi lovagoknak,Férfiaknak lettünk teremtve,nem anyámasszony katonájának...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://molnarcsanad.blog.hu/api/trackback/id/tr1513499791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása